?

Log in

April 2009

S M T W T F S
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  
Powered by LiveJournal.com
[dw] oh like you wouldn't know

kockasfulu in doctor_who_hu

a nagy ikonizátorkedves hölgyeim és uraim, elérkeztünk idáig.

mivel elég régen nem aktivizáltuk magunkat errefelé, ezért kiötöltük, hogy valamit kéne. most ez a valami éppen egy icon challenge-ben szeretné magát mutogatni. legalábbis ez az alapötlet. max. ha nem leszünk sokan, akkor átmegyünk nagyobb létszámú icon battle-be. tárgyunk így elsőre David Tennant lenne, addig csodáljuk, amíg még lehet.

ezek lennének az alapanyagok, hat (6) kép. (mielőtt valaki megijedne, elölnézeti képek, a képre rákattintva tetszenek megkapni a teljes méretet. ja, meg vagdostam is rajta :P)

 

mivel ez az első ilyen irányú próbálkozásunk, standard szabályokat adnánk meg, aztán javaslatokkal lehet fordulni hozzám, legközelebbre megfontoljuk (reméljük, h olyan is lesz, és ez jól sikerül).

=> minden versenyző három (3) ikonnal nevezhet.
=> 100x100-asnak kellene lennie, .jpg, .gif vagy .png formátumban.
=> eredményhirdetésig légy szíves másnak ne mutasd meg az ikonjaidat.
=> a saját ikonoddal nevezz.
=> jó lenne, ha tag lennél, de nem kötelező.


ha összejövünk versenymennyiségűen (mondjuk 5 embernél több, hasamra ütöttem), akkor szavazással döntünk (más esetben szerintem inkább csak megcsodáljuk egymás munkáját), akkor szavazással döntünk, ebben az esetben viszont csak tagok szavazhatnak.

mondjuk február 6-ig lehetne jelentkezni. mód: tessék kommentelni ennél a postnál, rejtve lesznek. egyszer kérnénk a képet beillesztve, meg egy linket hozzá a biztonság kedvéért. ezen kívül tessék reklámozni, hogy legyünk, mert azért én se 8 emberről tudok lj-n, aki néz doctor who-t és szeret/tud ikont csinálni. hozd a barátod, barátnőd, testvéred, háziállatod.

mivel ez az első ilyenünk, elnézést, ha nem megy minden zökkenőmentesen. de azért mindent megteszünk ;)

Comments

hallod, ezek baromi jók! :D nekem miért nincsenek ilyen jó ötleteim?
majd holnap én is leülök a gép elé. mondjuk az enyémeim nem lesznek ilyen jópofák...
ugyandehogynincsenek. en is csak bamultam elore keservesen amig be nem ugrott valami baromsag.
jajj, nemár. az elsőt majd én magam is el akarom csórni. dr. horrible meg zseniális. mondjuk kellett idő, mire leesett. node én szőke vagyok :D
köszönjük :)
amúgy egyre jobban kisebbségi komplexusom lesz xD