?

Log in

Previous 10 | Next 10

Jun. 24th, 2008

[oo] birds can fly so high...

kockasfulu

(no subject)

Poll #1210087 Az a szegény bolygó, amit elloptak

Mit gondolsz a crossoveres évadzáróról?

jó ötlet, feldobja egy kicsit
2(40.0%)
ha lesz normális szerepük, tőlem jöhetnek
2(40.0%)
nem kéne erőltetni
1(20.0%)
kiakadtam
0(0.0%)

Melyik spin-offot nézed?

Torchwood
3(60.0%)
The Sarah Jane Adventures
0(0.0%)
nem nézem egyiket sem
1(20.0%)

May. 28th, 2008

matthew gray gubler: reid run

rolcas

Gaia onlinos Doctor

Egy elmebeteg pillanat eredménye:
Photobucket
A Doctor némi csillagfény és egy banános daikiri

May. 25th, 2008

DW // sound of drums ten phone

tenfeethigh

De fura...

Van ember ebben az országban a rajongókon kívül, aki tud valamit a Doctor Who-ról (vagy képes utánaolvasni). Vagy ő is rajongó. Ki tudja, végülis.

Szóval a törülközőnap kapcsán született egy cikk az origón Douglas Adamsről, ami ilyesmiket is tartalmaz többek között:

"Adams emellett a Doctor Who sorozathoz is írt kilenc epizódot, és még vagy húszban közreműködött. Nálunk csak a széria kétezres években készített újrája ment (Ki vagy, doki? címmel), de ez nemigen adott módot arra, hogy belelássunk a kultikus sci-fi sorozat univerzumába: az időben utazgató doktor ugyanis valóban meghatározó alakja a brit tudományos-fantasztikus irodalomnak - népszerűségét mi sem bizonyítja jobban, mint hogy az eredeti tévésorozatot 1963-tól 1989-ig, vagyis mintegy 26 éven keresztül sikerült képernyőn tartani.

A történetbe Adams is beleszeretett, már iskoláskorában írt egy darabot Doctor Which címmel, amit elő is adott. A Galaxis útikalauz stopposoknak tévés változata után egy másik sorozattervvel is előállt, mely a Doctor Who and the Krikkitmen címet viselte: mivel Adams összekülönbözött a BBC-vel, a szériából nem lett semmi, a történetből viszont megszületett a Galaxis útikalauz stopposoknak-ot is tartalmazó ötrészes "trilógia" harmadik darabja, Az élet, a világmindenség meg minden."


Csak jól esett olvasni, gondoltam, veletek is megosztom.

May. 24th, 2008

[oo] birds can fly so high...

kockasfulu

trailer-kibeszélő

aki még nem látta, az nézzen szét doctorwho-n, ott megtalálhatja a letöltőlinkeket, a youtube linke pedig itt, via doctorwhy.
lassan jön, úgyhogy jelenleg a youtube-os változat képeivel lészen ez a poszt. ha van rá igény, akkor lesz nagy screencapekkel is, de sztem máshonnan is be lehet őket szerezni.


May. 23rd, 2008

DW // sound of drums ten phone

tenfeethigh

LOLDoctor Who a Hócipőben! XD

Na jó, nem konkrétan Doctor Who, de az egyik cikk-paródiába Chantho képét sikerült beilleszteni illusztrációként. Chan-LOL-tho.

May. 20th, 2008

[oo] birds can fly so high...

kockasfulu

VAN ISTEN!

most bunkó leszek. mert tényleg felsikítottam örömömben. bbc press office:

"BBC Wales and BBC Drama has announced that BAFTA and Hugo Award-winning writer Steven Moffat will succeed Russell T Davies as Lead Writer and Executive Producer of the fifth series of Doctor Who, which will broadcast on BBC One in 2010." <3

most ez nem ilyen Rusty-ellenes dolog, de évadzárót Rusty egyszerűen nem tud írni. szerintem pocsékak, különösen az utolsó, varázsütésre megoldunk mindent. oké, családi program, de akkor nem írjon ilyen depresszív szálat, amit hipphopp megold. és ugye fejesként ez az ő joga, ebben igaza van.
szóval, akkor Moffat lesz a showrunner. milyen pezsgőt szerettek?

May. 2nd, 2008

DW // sound of drums ten phone

tenfeethigh

Már Doctor Who-könyvek is a Bookline-nál!

Nem a legjobb és legnagyobb választék, de hátha lesz több is.

Apr. 28th, 2008

matthew gray gubler: reid run

rolcas

Doctor Who S4E04 "Szerintem"

Hát akkor, íme a 4. rész „Szerintem - képekkel illusztrálva”, de még előtte el kell mondanom hogy a legjobb mondtat ebben a részben, ami sajnos magyarul nem fog átjönni senkinek: - Hát ez nagyon cool(alias hüvös)! – A hőmérséklet meghatározó? XD


Apr. 24th, 2008

[oo] birds can fly so high...

kockasfulu

DE NEKEM KELL SZONIKUS CSAVARHÚZÓ! :'(

szólok, amíg még vannak. szóval INNEN lehet DW-s játékokat rendelni. most sajnálom, hogy nem rendeltem korábban, mert régen három oldalnyi volt, szonikus csavarhúzóval meg távirányítós dalekkel. sőt, K-9 is volt.

Apr. 23rd, 2008

[oo] birds can fly so high...

kockasfulu

(no subject)

a davidtennantfan-nak vannak képei a karácsonyi forgatásról. aki nincs regisztrálva szóljon, és megadom a jelszavam üzenetben (addig rájövök, hogy mi az. edit: rájöttem. aki elkéri, röhögni fog.) közvetlen link

Previous 10 | Next 10